Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο

24Ιουλ

Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο

Αν ήταν παραμύθι θα είχε τον τίτλο "Το αλώνι που έγινε σαλόνι"
Και πράγματι μοιάζει παραμυθένιο, και το αποτέλεσμα αλλά και η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής των νέων του νησιού μας και κυρίως των παλαιμάχων οι οποίοι δεν ευτύχισαν να αγωνιστούν ποτέ σ ένα τέτοιο γήπεδο ούτε και  πίστευαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.
Παραμύθι μοιάζει και η όλη διαδικασία.
Μετά από 3 χρόνια επίμονων προσπαθειών, από την εγγραφή της πίστωσης στο τεχνικό πρόγραμμα της ΠΝΑΙ, την εκπόνηση της μελέτης απ την τεχνική υπηρεσία της Περ. Ενοτ. Καλύμνου, την υπογραφή της διαβαθμιδικής μεταξύ εμού και του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, τις αναβολές λόγω προσαρμογής στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών διαγωνισμών, τις επικαιροποιήσεις, την έκτακτη κατασκευή τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα λόγω πτώσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και διάφορα άλλα απρόβλεπτα γεγονότα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την πιο σημαντική αθλητική υποδομή του νησιού προϋπολογισμού 215.000€, προ έκπτωσης.
Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια αναβάθμισης του νησιού μας σε όλους τους τομείς με απώτερο στόχο την παροχή κατά το δυνατόν ίσων ευκαιριών στους ακρίτες κατοίκους του ξεπερνώντας τα γνωστά μόνιμα εμπόδια της γραφειοκρατείας και τις αγκυλώσεις.