Υγεία

05Ιουν

Στους Λειψούς κάνουμε όλοι Ανακύκλωση!

Παίρνουμε μαζί όλα τα σκουπίδια μας και τα πετάμε στον χώρο μας σε ξεχωριστούς κάδους!

Κάθε πρωί αφήνουμε τα διαχωρισμένα απορρίμματά μας έξω από τον δικό μας χώρο και έρχονται οι άνθρωποι που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας και τα περισυλλέγουν!

Προστατεύουμε το περιβάλλον του νησιού μας για να το παραλάβει η επόμενη γενιά όπως πρέπει!

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!!!

05Ιουν

Πρόγραμμα περισυλλογής απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας-Ανακύκλωσης Δήμου Λειψών

Αφορά όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τα καταλύματα και πλωτά του νησιού για την Θερινή περίοδο Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου:

Δευτέρα: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα περισυλλογή Οργανικών αποβλήτων (απόβλητα που προέρχονται από τροφές και χαρτιά τουαλέτας).

Τρίτη: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα: περισυλλογή Ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (όλα τα διαχωρισμένα απορρίμματα).

07Φεβ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 Πανδωδεκανησιακή Εθελοντική Αιμοδοσία - Η αιμοδοσία πρέπει να πετύχει!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οι Δωδεκανήσιοι της Αττικής, σε συνεργασία με το παράρτημα Πειραιά του ΕΕΣ, θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και από 9πμ έως 1.30μμ, στη Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143), προκειμένου να συμβάλλει στην ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα όσο το δυνατό περισσοτέρων συμπατριωτών μας.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους, να συμβάλλουν στην ύψιστη έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης, προσφέροντας λίγο αίμα για τους συνανθρώπους μας.