ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΆΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΜΟΣ

05Μαρ

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΆΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΜΟΣ

Ο Δήμος Λειψών ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας για την φιλοξενία των διδασκάλων κιθάρας, πιάνου και, μπαλέτου-χορού της μουσικής σχολής της Πατριαρχικής Εξαρχίας Πάτμου έτους 2020.

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο στο Δήμο μας διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πατριαρχική Εξαρχία Πάτμου η λειτουργία του Παραρτήματος της μουσικής σχολής ΜΟΣ, όπου έρχονται στο δήμο οι διδάσκαλοι κιθάρας, πιάνου και, μπαλέτου-χορού μία φορά την εβδομάδα, όπου θα μένουν 2 ή 3 μέρες την εβδομάδα στο νησί μας και θα διδάσκουν σε πάνω από 40 παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου κιθάρα, πιάνο και χορό-μπαλέτο.

Οι διδάσκαλοι κιθάρας, πιάνου και, Χορού-Μπαλέτου θα ξεκινήσουν να διδάσκουν από τον Φεβρουάριο 2020 έως τον Ιούνιο του 2020 και από Σεπτέμβριο του 2020 έως Ιανουάριο 2021.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι διαθέτουν τις προϋποθέσεις, που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο αρχείο, να υποβάλουν προσφορά για τη Δαπάνη φιλοξενίας διδασκάλων πιάνου και χορού-μπαλέτου – διανυκτέρευση σε επιπλωμένο κατάλυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Λειψών στο τηλέφωνο 2247041206.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος