Παιδεία

01Ιουλ

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Η κοινωνία που δεν ρίχνει περισσότερο βάρος στην ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών είναι τουλάχιστον υποκριτική απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό. Ο δήμος Λειψών ανήκει σε εκείνους που πιστεύουν ακράδαντα στην εφαρμογή πολιτικών και στη λήψη μέτρων ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα της υπερβολικής και χωρίς όρια  χρήσης των ηλεκτρονικών συσκευών και τεχνολογιών απ τα παιδιά. Δεν στέκεται αδιάφορος απέναντι στο τεράστιο αυτό και ύπουλο πρόβλημα γι' αυτό και ξεπερνάει τα γεωγραφικά σύνορα και όρια όταν πρόκειται για αθώες παιδικές ψυχές ενώνοντας δυνάμεις.

05Ιουλ

Οι ακριτικοί Λειψοί βρίσκουν την άκρη στο νήμα της ανάπτυξης

Μια  ομάδα Επιστημόνων Καθηγητών/τριων από τα Πανεπιστήμια, Πάντειο, Αριστοτέλειο, Πελοποννήσου, νέων ερευνητών/τριών και υποψήφιων διδακτόρων, έμπειρων δημοσιογράφων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) βρέθηκαν στους ακριτικούς Λειψούς την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018..

 

12Ιουν

Η πρώτη παράσταση της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας των Λειψών είναι γεγονός!!!

Η κατάμεστη από κόσμο πλατεία του χωριού πλημμύρισε από γέλιο αλλά και θαυμασμό για τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του νησιού μας οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν πραγματικά όλους τους θεατές, έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους, που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα που τους πρόσφεραν.