Πολιτισμός

10Μάιος

Πολιτιστικό καλοκαίρι Λειψοί 2024

Με νησιώτικα γλέντια, παραστάσεις μουσικής και θεάτρου για μικρούς και μεγάλους, με εικαστικά δρώμενα, εκθέσεις και με επιλεγμένες δράσεις υψηλής ποιότητας, ο Δήμος Λειψών επιδιώκει το ερχόμενο καλοκαίρι του 2024 να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους των Λειψών!

Επιδιώκει παράλληλα την στενή και συνεχή συνεργασία Δήμου και κατοίκων του νησιού και υπενθυμίζει ότι υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης προτάσεων από δω και στο εξής για την διαμόρφωση του πολιτιστικού προγράμματος.

 

14Φεβ

Ομάδα Προσφορικής Ιστορίας Λειψών

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Παιδείας/Αθλητισμού του Δήμου Λειψών σας προσκαλεί να γίνετε μέλη της ομάδας Προφορικής Ιστορίας Λειψών και να συμβάλλετε στην δημιουργία αρχείου προφορικών μαρτυριών συμπολιτών μας που έζησαν σημαντικές ή λιγότερο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του τόπου μας!
 

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ

05Ιουλ

Οι ακριτικοί Λειψοί βρίσκουν την άκρη στο νήμα της ανάπτυξης

Μια  ομάδα Επιστημόνων Καθηγητών/τριων από τα Πανεπιστήμια, Πάντειο, Αριστοτέλειο, Πελοποννήσου, νέων ερευνητών/τριών και υποψήφιων διδακτόρων, έμπειρων δημοσιογράφων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) βρέθηκαν στους ακριτικούς Λειψούς την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018..

 

12Ιουν

Η πρώτη παράσταση της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας των Λειψών είναι γεγονός!!!

Η κατάμεστη από κόσμο πλατεία του χωριού πλημμύρισε από γέλιο αλλά και θαυμασμό για τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του νησιού μας οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν πραγματικά όλους τους θεατές, έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους, που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα που τους πρόσφεραν.

22Μάιος

Η επίσημη εφαρμογή (app) τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Λειψών| Δωρεάν λήψη

Ο Δήμος Λειψών, αξιοποιώντας στο έπακρο τις σύγχρονες τεχνολογίες, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής (application) για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smart phone) με την ονομασία "Lipsi Guide".

 

11Μαρ

Στο Βερολίνο, για πρώτη φορά

Ως ποιοτικός προορισμός, κατάλληλος για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα και διάθεση για χαλάρωση και αυθεντικές εμπειρίες, παρουσιάστηκε ο Δήμος Λειψών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "ITB 2018" που άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.