Η επίσημη εφαρμογή (app) τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Λειψών| Δωρεάν λήψη

22Μάιος

Η επίσημη εφαρμογή (app) τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Λειψών| Δωρεάν λήψη

Ο Δήμος Λειψών, αξιοποιώντας στο έπακρο τις σύγχρονες τεχνολογίες, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής (application) για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smart phone) με την ονομασία "Lipsi Guide".

 

Η νέα αυτή εφαρμογή αποτελεί μία ακόμη καινοτόμα πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής των Λειψών, στον τομέα της τουριστικής πληροφόρησης η οποία παρέχει τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη (και όχι μόνο) των Λειψών να λαμβάνει άμεση και πλήρη ενημέρωση, απευθείας από την συσκευή του κινητού του, για μια σειρά θεμάτων τουριστικού ενδιαφέροντος προβάλλοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό, πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα του νησιού μας. Πληροφορεί τον επισκέπτη ποια μέρη μπορεί να επισκεφτεί, που μπορεί να μείνει, πως να μετακινηθεί στην περιοχή, τι αξιοθέατα (ποικίλου ενδιαφέροντος) μπορεί να βρει, τι επιλογές μπορεί να έχει για φαγητό ή/και διασκέδαση, τι εκδηλώσεις μπορεί να παρακολουθήσει κατά τη διαμονή του, κ.ο.κ.

 

Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί σε δύο γλώσσες – στα Ελληνικά και στα Αγγλικά - με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες γλώσσες σε επόμενη φάση.

 

Η εφαρμογή "Lipsi Guide" είναι διαθέσιμη δωρεάν στο:

(α) App Store του iTunes για iOS, μέσω του link 
https://itunes.apple.com/gr/app/lipsi-guide/id1202868716?mt=8

 

(β) Play Store του Google Play για Android, μέσω του link
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.citymobile.apps.app581db79e3c5e1

 

Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε λογισμικό ανάγνωσης QR κωδικών (code) στο κινητό σας, χρησιμοποιείστε τον QR κωδικό του Lipsi Guide που βρίσκεται παρακάτω, ανάλογα με το κινητό σας τηλέφωνο και το λειτουργικό σύστημα που αυτό υποστηρίζει (για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό iOS (iPhone) η λήψη της εφαρμογής γίνεται μέσω του app store ενώ για αυτά με λειτουργικό Android μέσω του Google play market).